Over 25 års erfaring i mad- og vinsammensætning

Nybom er jeres eksterne sommelier og jeres sparringspartner i restauranten!

Min tilgang er at skabe et vinkort, der afspejler stedets karakter og følger menuens sæsoner. Oplev det perfekte vinmatch til din restaurant.

Vinudvalg
Sommelier Nicoline Nybom
Udvalgte bobler
Ca´ Botta Riesling
Udvalgte vine fra Langmeil Winery
Gavignet Bourgogne
Vinudvalg
Sommelier Nicoline Nybom

Vinimport fra følgende producenter

Maxime Blin
Maurice Gavignet
Ca´ Botta
Domaine Bertrand
Aruspide
Langmeil Winery
Ilauri
Domaine Ellevin
Vignoble Charmet
Cantine de Falco
Langetwins Winery
Weingut Maring-Prigge
Langmeil Winery
Castel Bastide d´Aille
Domaine La Guintrandy
Domaine Jouan frère et Soeur
Oplev det perfekte vinmatch til din restaurant.

Din passionerede sparringspartner

Jeg er Nicoline Nybom, en erfaren sommelier med mere end 25 års dedikeret arbejde inden for mad- og vinsammensætning. Jeg er udannet i restaurationsbranchen og har drevet egne restauranter. Bl.a. har jeg haft min egen Michelin restaurant i København.

Min passion ligger i at sikre, at ethvert spisested har det perfekte vinkort, som harmonerer smukt med menuen. Mit syn på et vinkort er simpelt - det handler ikke om kvantitet, men om kvalitet og gennemtænkte valg.

Uddannet tjener og Sommelier

Jeg har både en tjener- og sommelieruddannelse samt knap 
30 års brancheerfaring.

Haft egen Michelin-restaurant

Jeg har drevet min egen Michelin restaurant i København og eget bøfhus i provinsen.

Samarbejde med Nybom

Nøje udvalgte vine fra forskellige steder i verden

Jeg importerer vin fra flere forskellige steder i verden, og det meste af importen har jeg eneforhandling af i Danmark.



Fælles for alt det jeg importerer er, at det er nøje udvalgt. Jeg er stolt af mit sortiment og mange af mine kunder finder mit udvalg attraktivt.

Italien
Frankrig
Spanien
Australien
Tyskland
USA
Skræddersyede vinkort og træning

Forbedr din vinoplevelse med professionel træning

Min tilgang går ud på at skabe et vinkort, der afspejler stedets karakter og menuens sæson. Derudover er jeg dybt engageret i at træne personalet til at forstå og kommunikere om vinen på en professionel måde. Jeg tror på, at et kompetent personale kan gøre en afgørende forskel i at skabe uforglemmelige oplevelser for gæsterne i restauranten.

Træning af personalet

Giv dit personale de færdigheder, der gør dem i stand til trygt at anbefale og servere de perfekte vine.

Egne agenturer

Vi kan tilbyde unikke vine, du ikke finder andre steder.

Sommelier Nicoline Nybom
Vinudvalg
Din garanti for topkvalitet.

Smag og kvalitet håndplukket til dig.

Når et nyt vinhus skal ind i sortimentet, er det en længere proces. Vinen smages bl.a. blindt op imod lignende produkter på det danske marked, for at sikre at kvalitet og pris er i orden.

Ydermere tester jeg altid vinen sammen med flere forskellige former for mad, så jeg kan vejlede mine kunder korrekt, når det kommer til mad- & vinsammensætning.

Selvom min viden indenfor vin er enorm, er jeg selvfølgelig ikke alene om at smage. Smag er individuel, og det er derfor vigtigt, at jeg har andre med på råd inden jeg tager en beslutning om en ny vin til sortimentet.

Hold din restaurant opdateret med nyheder og eksklusive tilbud.

Bliv den første til at modtage tilbud og nyheder.

Brug for en ny vinleverandør?

Min fremgangsmåde til HoReCa

Hvis du ønsker at optimere dit vinkort og styrke dit personales kompetencer, er jeg altid klar til at hjælpe.

Jeg kommer forbi jer

Jeg tager altid gerne en uforpligtende snak med jer om jeres ønsker, så jeg kan rådgive jer bedst muligt.

Vi taler om koncept og muligheder

Sammen ser vi på, hvordan vi bedst tilpasser vinsortimentet til jeres forretning.    

Jeg træner jeres personale

Jeg hjælper med at klæde jeres personale på, så de kan rådgive og servere vin med selvsikkerhed og viden.